BiothermIk kreeg twee proefflacons opgestuurd om uit te testen. De Aquasource 24h Gel & Aquasource Balm In Gel. Ik heb er voor gekozen om dit te testen en te reviewen omdat Biotherm een groot merk is in Nederland.

Ik heb een verpakking voor een droge huid en een normale tot gemengde huid gekregen. Ik heb zelf een normale tot gecombineerde huid. De andere flacon heb ik gegeven aan mijn vriend die een droge huid heeft. Ik ga onze meningen zo goed mogelijk samenvoegen tot één geheel.

DSC_0161

Biotherm belooft goede dingen. Biotherm zegt:’Er is een nieuw tijdperk van hydratatie met de lancering van de nieuwe generatie Aquasource-verzorgingen die de huid duurzaam en intens hydrateren.Superieur aan dermatologische hydratatie-standaarden. Mannose, een nieuw gepatenteerd hydraterend bestanddeel, is in staat de diepe huidlagen van de epidermis te bereiken. Hydrateert de huid tot 5 lagen diep en werkt tot 48 uur lang. De huid is voller en stralender, nooit eerder leek ze zo levendig.36 vitale voedingselementen in het celvocht van thermaal plankton: vitaminen, mineralen en aminozuren. De huid voelt de hele dag aangenaam vol en zijdezacht aan. En zoals altijd het equivalent van 5000 liter thermaal water in een verpakking. Een frisse en romige textuur die smelt op de huid en de zintuigen iedere dag streelt.’

Samengevat: Het hydrateert goed!

Hydrateren

Aquasource 24h Gel

Voor een normale tot gecombineerde huid. (Blauw/Groene verpakking).

Als je de subsantie in het begin voelt is het vrij dun. Eenmaal met uitsmeren merk je niks meer van de bijna vloeibare substantie. Het smeert geleidelijk uit, je hebt dus niet veel nodig om je hele gezicht mee in te smeren. Het is een super frisse geur die ik niet helemaal kan plaatsen. Het lijkt op komkommer met een vleugje citroen, kortom een heerlijke geur voor de ochtend. Het trekt snel in maar t eerste kwartier/half uur kan je geen make-up aanbrengen. Hiervoor is het nog te plakkerig.

Een paar uur later: Mijn huid is zijde zacht. Voor de rest word mijn voorhoofd vettig en dat is dan zeker een min punt.

Douglas producten

 Aquasource Balm In Gel

Voor de droge huid. (Roze verpakking).

Ik ben bijna jaloers dat ik dit product niet heb mogen testen. De kleur van de verpakking en de creme is zo leuk! Het is een vrij dikke substantie maar het smeert makkelijk uit. Bij de Aquasource 24h Gel had je al weinig nodig maar bij deze had je nog minder nodig. Met producten waar je weinig uit moet halen voor een goed resultaat zijn wij vrouwen (ook mannen natuurlijk) altijd blij mee. De geur is wel heel erg anders dan bij de Aquasource 24h Gel. De geur bevat een hele bloemige kleur. Het trekt heel erg snel in met vijf minuutjes kan je al weer verder gaan met je make-up, zonder een plakkerig gezicht.

Een paar uur later: De huid voelt zeer gehydrateerd, trekt veel minder en is heerlijk soepel. Een zekere aanrader.

reviewIk vond de Aquasource Balm In Gel een veel beter effect geven dan de normale varriant Aquasource 24h Gel. Het product is dus perfect voor mensen met een droge huid (je kan dit ook prima op droge plekjes op je lichaam smeren). De mensen die Aquasource 24h Gel willen gebruiken kunnen dus ook net zo goed een andere gezichtscreme gebruiken.

Beide gezichtscreme’s zijn te koop bij Douglas voor 36,95. Dit is voor 50ml

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s