photo 13883256693552_zpse7dd75e9.jpg

Ik ben het meisje achter deze blog, mijn naam is Thirza Willighagen. Ik leef al achttien jaar op deze grote aardbol! Ik schrijf over dingen die mij interesseren en over dingen die spelen in mijn leven. Ik vind het leuk om jullie mee te nemen in mijn leven

Ik ben een enthousiast meisje met veel passie voor schrijven en lezen, ondanks mijn dyslexie. Ik heb een mooi vmbo-tl-diploma binnen gesleept in 2015 en ik doe nu een MHBO-opleiding. Dit is een versnelde mbo-studie en dit doe ik in de richting Marketing & Communicatie. Ik ben opgegroeid in Deventer en woon nu al een aantal jaar in Zaandam.

Drie jaar geleden ben ik met deze blog begonnen, maar door de drukte en de stress van school en werk had ik niet meer genoeg tijd hiervoor. Op school hebben wij een vak waarin wij blogartikelen moeten schrijven en ik vind dit zo leuk, dat ik het graag weer wil delen op mijn oude blog.

Momenteel heb ik net achttien struggles (geld/verzekeringen/verantwoordelijkheid), heb ik keuzestress voor een vervolgopleiding en neemt mijn huidige studie alle tijd in beslag. Hier praat ik trouwens wel met alle enthousiasme over (; !

Voor vragen, tips en contact kan je mij benaderen via mijn mail: Thirzablog@hotmail.com.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s